Manicure 

Heerlijke en ontspannende manicure behandelingen bij Time for you Hengelo. Ik ben gespecialiseerd in het uitvoeren van manicurebehandelingen. Ik heb alle diploma's behaald.

Paraffine 

Paraffine, kaarsen? Inderdaad! Kaarsenvet wordt gebruikt tijdens deze behandeling. Paraffine staat bekend om de uitstekende goede verzorging voor (extreem) droge handen.

Gelnagels

Gelnagels voor de herfst, winter, lente en zomer? Time for you Hengelo beschikt over veel kleuren. Tijdens deze behandeling ga ik aan de slag met jouw teennagels. Door verschillende goede basislaagjes aan te brengen, springt jouw kleur als beste eruit. Klanten van mij komen vaak terug voor een gelnagel behandeling. Daarnaast heb ik sinds een tijdje de kleur marineblauw. Heerlijk en fris voor de aankomende lente en zomer! 

 

Geniet....

Bij een behandeling van Time for you Hengelo moet je genieten van de rust. Wees ontspannen. In mijn salon gebruik ik producten van Cuccio. Cuccio is helemaal dierproefvrij en sommige producten veganistisch. Enkel de beste ingrediënten om de huidconditie te verbeteren. Daarnaast zijn de producten ook te koop in mijn eigen Salon.

 

Kijk ook op mijn Instagram om op de hoogte zijn van alle aanbiedingen, nieuwtjes en producten binnen de  praktijk.