Auto 

Komt u met de auto? Plan u reis via Maps! Ook geeft  deze kaart eventuele files of werkzaamheden aan op de weg. Zo kunt u zonder problemen de weg naar Time for you Hengelo plannen.

 

Bij Time for you Hengelo heeft u een gratis parkeermogelijkheid tegen over de deur. Daarnaast is Time for you Hengelo toegankelijk voor mensen die slecht te been zijn. De salon bevindt zich op de begane grond van het bedrijf.

Openbaar vervoer

Komt u niet te voet, fiets of auto en echter met het openbaar vervoer. Plan hieronder uw reis. U hoeft alleen het vertrekadres in te vullen. Ook berekend 9292 automatisch de kosten voor het kaartje van de bus en trein.

 

De dichtstbijzijnde bushaltes zijn:

- Bovenhoek, Hengelo.

- Bruninkshoek, Hengelo

Doordeweeks een halfuur dienst vanaf Hengelo CS

9292 Ervaar het OV!

Plan uw reis via de 9292 planner. Time for you Hengelo is goed bereikbaar, omdat Hengelo twee stations herkend. Dichtstbijzijnde stations zijn Hengelo-oost en Hengelo centraal station. 

Time for you Hengelo is goed bereikbaar met de bus. Plant u uw reis met de bus? Stap uit bij de bushalte Bovenhoek. Van daaruit is het nog ongeveer drie minuten lopen naar de salon.

Plan uw reis via Google Maps, als u met de auto moet. Actueel en handig. Bij Time for you Hengelo zijn er genoeg parkeermogelijkheden.