Oksels harsen

Oksels harsen is een ideale oplossing als u snel groeiende (donkere) haartjes hebt. Met oksels harsen verwijder ik uw haartjes door middel van een wax en een waxstripje. Wilt u meer informatie weten over deze behandeling of een afspraak maken?. Neem dan contact op met mij. Zo kunnen wij samen kijken dat deze behandeling geschikt is voor u.

Armen waxen

U kunt verschillende behandelingen doen als het gaat om armen waxen. U kunt ervoor kiezen om uw armen en/of onder armen te waxen. 

Met de armen waxen ga ik bezig met een speciale soort wax en een waxstripje. Voor mensen met een snellere en donkere haargroei op de armen zijn deze behandelingen het meest geschikt. Wilt u meer informatie of een behandeling inplannen? Neem dan contact met mij op.

Benen waxen

(Onder)benen of knieën waxen? Bij Time for you Hengelo bent u op het juiste adres. Tijdens de aankomende lente en zomer van 2022 wilt u natuurlijk mooie en gladde benen. Met de behandeling ga ik bezig met wax en een waxstripje. Behandeling inplannen of meer informatie nodig? Neem contact met mij op. Samen zoeken wij de juiste oplossing.