Welkom bij Time for you Hengelo 

Welkom bij de mooiste, leukste en roze schoonheidssalon van Hengelo. Mijn naam is Heidi Postma, sinds 2018 trotste eigenaar van de salon. Klanten kunnen hier terecht voor een me-time momentje. Ook samen met een vriendin, moeder etc.  behandeling boeken? Alles is mogelijk in de mooiste schoonheidssalon van Hengelo.

 

Heidi ontvangt iedereen in de salon. Voor iedereen is er wel een Time for you Hengelo behandeling geschikt. De salon is ingericht in een mooie en frisse roze kleur.  Heidi werkt met een goede hygiënische werkwijze. Vooral in de COVID-19 tijd besteed Heidi hier aandacht aan.

Heidi ontvangt iedereen op afspraak. Zonder afspraak komt u de schoonheidssalon niet binnen. De afspraken kunnen gepland worden op een doordeweekse dag wat u uitkomt. De salon is open op de maandagen, woensdagen en donderdagen. Met Heidi kunt u overleggen welk tijdstip het beste uitkomt. 

 

Binnen de salon is een mondkapje verplicht. Dit heeft te maken met de mondkapjesplicht sinds 1 december 2020. In alle (publieke) binnenruimtes is een mondkapje verplicht. Heeft u een mondkapje vergeten? Geen probleem in de salon is een mondkapje te koop voor €2,99.  Zonder mondkapje, kunt u helaas dus niet binnenkomen.