Harsen en waxen

Benen en knieën harsen bij Time for you Hengelo zorgt ervoor dat jij in de lente en zomer in je mooiste jurk en/of rok kan lopen. De behandeling is ook ideaal geschikt voor mensen met snelgroeiende dikkere en (donkere) haren op de benen.

Je kunt kiezen voor diverse behandelingen voor de benen en knieën 

  • Benen (inclusief onderbenen)
  • Onderbenen (inclusief knieën)
  • Onderbenen zonder knieën 

Zo kunt u een behandeling kiezen wat het beste past bij u. Wilt u meer informatie of een behandeling inplannen? Neem contact op.

 

Wax

Time for you Hengelo heeft diverse soorten wax. Zowel voor de normale als de gevoelige en droge huid. Time for you Hengelo past helemaal aan bij u huid. Heidi is gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse hars behandelingen. Vaste klanten komen terug voor een herhaalde hars en waxbehandeling. Klanten met de uiterste gevoelige huid zijn te spreken over de behandeling die Heidi uitvoert. 

Pijnloos?

Waxen en harsen is bijna pijnloos. Natuurlijk voelt u wel iets, maar Heidi voert vakkundig de wax en harsbehandelingen uit. Nadat u een benen waxbehandeling heeft gedaan kunt u lekker genieten van uw benen. 

 

De behandelingen duren +/- 30 a 60 minuten. Daarnaast kunt u vier weken genieten van gladde benen. Enthousiast geworden? Plan bijvoorbeeld een herhaal afspraak in bij Time for you Hengelo.